Ga terug

Joint Venture JCS. Drachtig van My Bleu Hors Freelance voor 2023.

Joint is een elite merie uit de welbekende kwaliteitsvolle Balia stam. Ze heeft een mooie stokmaat van 1.72. En heeft een mooie Ibop afgelegd met een mooie score van 80 punten. Deze prachtige merrie is elite en heeft zich al bewezen met haar veulens. Twee van haar veulens waren kampioen van Zuid-Holland en liepen in de kopgroep op de NVK. De merrielijn is doorgewinterd kwaliteitsbloed, een foklijn die meer dan bewezen is. Mede eigenaresse van deze zwarte parel is Astrid Reinders.

De moeder van Joint Venture is de merrie Affidavit, een elite merrie die óók de predikaten preferent en prestatie mag dragen. ook heeft ze tot en met de Z1 gelopen in de dressuur sport. Ze liep als veulen al op de NVK mee, om in de kopgroep mee te lopen. Op de stamboekkeuring ontving ze 90 punten voor de galop ! Kortom verankerde bewegingen, en de hengst Prestige als vader is toch fantastisch in je merrielijn.

De KWPN goedgekeurde hengst Charmeur won in 2011 de Pavo-cup voor vierjarige dressuurpaarden onder het zadel van zijn Emmelie Scholtens. De hengst behoort tot een van de meest veelbelovende jonge dressuurpaarden van dit moment.

De vader van Charmeur is de Westfaler hengst Florencio, die met Hans Peter Minderhoud op zowel vijf- als zesjarige leeftijd Wereldkampioen bij de Jonge Dressuurpaarden werd. Later werd hij enige tijd uitgebracht in de internationale Lichte Tour dressuur. In 2008 en 2009 won het bewegingswonder de VHO Trofee.

De moeder van Charmeur is de elitemerrie Trendy, een dochter van de preferente hengst Jazz die met Tineke Bartels uitkwam in de internationale Grand Prix dressuur. Trendy is eveneens moeder van de in Denemarken goedgekeurde hengst Edelman en de keurmerrie Brendy, de volle zus van Charmeur. Grootmoeder Endy, een dochter van keurhengst Ulft voert de predikaten keur, preferent en prestatie en behoort absoluut tot de elite van de KWPN fokmerries.