Ga terug

Horona. Drachtig van Omar Sharif voor 2023. Geboren !

Horona. Geboren of 21 Mei 2012. Elite/Eptm dressuur. Stokmaat 1.67.

Een dochter van Uphill. Fijn in de omgang, heerlijk karakter, en heel veel uitstraling. Sterk gebruik van zowel voor als achterbeen, en veel lossigheid. Een geweldige keuring gelopen, met hoge punten op exterieur en beweging ! Ze heeft daarna met succes een geslaagde EPTM zadeltest gelopen bij het KWPN. Ze heeft daarmee het predicaat elite behaald.

Vader Uphill ; Een hengst met een sport carierre om van te watertanden ! Als vier jarige was hij reserve kampioen bij de Pavo-cup 4 jarige dressuur paarden. Winnaar hengstencompetitie in 2006 én in 2007 met Emmelie Scholtens. Winnend Grand prix debuut met Emmelie in 2009 70,55%. De rij met overwinningen van deze twee zijn eindeloos ! Ook de nakomelingen van Uphill doen het zeer goed in sport en fokkerij ! Maarliefst vier goedgekeurde zonen bij het KWPN.

Jazz ; De koning van de dressuur, vader van de moeder van Horona, staat te boek als één van de allerbesten in zowel sport en fokkerij en tevens vader van héél veel goedgekeurde zonen.

De moeder van Horona, Tolinda v. Jazz is Elite/pref. Haar half broer Vanity v. Krack C is een tweede bezichtigingshengst en loopt PSG Inter I dressuur. De stam zit vol sport en fokkerij prestaties !

 

HonoraHorona zadel blackhonora zadelHonora v Uphill x Jazz 014Horona blackHonora v Uphill x Jazz 008

Hengst Uphill.

entity_4587_6.jpg[1]entity_4587_2.jpg[1]

Foto’s van de Grand prix hengst Uphill, de vader van Horona.