Ga terug

Ultimo

Ultimo. Ferro X Columbus. Geboren op 15 april 2001. Ster en Prok en een geslaagde Ibop test dressuur. Stokmaat 1.72. Super karakter, en een achterbeen om van te dromen. Een merrie met  body en uitstraling en veel kracht in de bewegingen. Veulens Ultimo; 2012; Heart Catcher. 2013; Inthi Ithacka JCS. 2014; Jelly Bean JCS. 2015 Kathoka Khyon JCS. 2016. Le Roi JCS.

Ferro de vader van Ultimo, daarbij zeggen wij ‘goede wijn behoeft geen krans’. Hij heeft zeer succesvol in de sport gelopen onde ruiter Coby van Baalen. Ook hebben zij top gepresteerd en deelgenomen aan de olympische spelen. Op de WBSFH stallion ranking staat Ferro op de vierde plaats van de wereld. Hij staat als vader te boek van 8 goedgekeurde zonen, o.a Negro, Metall en Rousseau, en elf goedgekeurde kleinzonen. Kortom, Ferro behoeft geen uitleg. Hij is een grootheid in sport én fokkerij !

Columbus de vader van de moeder van Ultimo is de moedersvader van de grootheid Lingh, die onder Edward Gal een zeer succesvolle sportcarierre heeft doorlopen. De moeder Ilandria van Ultimo heeft twee elite dochters twee sterdochters en een zoon die is aangewezen voor het KWPN verichtingsonderzoek.

ulitmo2 ultimo ultimo1

ultimo3 ultimo4

ultimo5

Op deze foto (hierboven) is Ultimo met haar veulen van Gribaldi, een hengst verkocht op elite veiling Borculo. Beschrijving comissie over Ultimo; Ultimo voert louter prestatiebloed, haar vader Ferro behoeft geen introductie, en via Columbus breng je souplesse in die we steeds als vader zien van top dressuurpaarden onder andere als moeders vader van Lingh. Deze merriestam behoort tot de besten van Nederland met een rij aan internationaal presterende paarden. Aldus de comissie! Ze heeft ook o.a nog een veulen gehad van Vivaldi en deze is verkocht aan de Bleu Horse in Denemarken.

Hengst Ferro

ferro1 ferro2

Op de foto’s de keur/preferente hengst Ferro, de vader van Ultimo.