Ga terug

Heart Catcher JCS.

Heart Catcher. Armani X Ferro. Geboren op 23 Mei 2012 in onze eigen stallen. v.Keur/Ster/Prok. Stokmaat 1.73. Een super karakter, en net als haar moeder een achterbeengebruik om van te dromen. Ze is een  grootramige merrie, met veel kracht en uitstraling. Onze zelfgefokte zwarte parel waar we reuze trots op zijn !

Armani, de vader van Heart Catcher is de KWPN goedgekeurde zoon uit de eerste jaargang van United V. Krack C. Hij is gefokt uit de volle zus van Adelinde haar olympische paard Parcival.  Hij heeft super gepresteerd in de hengstencompetities, en in de dressuursport op het hoogste niveau. Bij de goedkeuring van United, de vader van Armani, werd hij verrichtingskampioen dressuur 2004 met de hoogste punten ooit gegeven ! Een vaderlijn waar sport en aanleg  sterk verankerd is.

Ferro, de vader van de moeder van Heart Catcher, onze eigen Ultimo Ster/Prok behoeft geen uitleg, daarbij zeggen wij ‘goede wijn behoeft geen krans’  Hij heeft top gepresteerd onder zijn amazone Coby van Baalen, tot op de Olympische spelen, waar zij ook top gescoord hebben. Op de WBSFH stallion ranking staat Ferro op de vierde plaats van de wereld ! Hij staat als vader te boek van maarliefst acht goedgekeurde zonen, en elf goedgekeurde kleinzonen. Een grootheid in sport én fokkerij.

catch bewerkt (2)Heart Catcher SK Brummen 007Heart Catcher SK Brummen 064Heart Catcher SK Brummen 040cather skctchie skcatch zadel 4 wekencatch en ikke

Hierboven de foto’s van Heart Catcher, bij ons thuis, onder het zadel, en tijdens de stamboekkeuring 2016  in Brummen waar ze haar ster predikaat kreeg.

CENTRALE KEURING ERMELO.

CK Ermelo catch 016CK Ermelo catch 084220[1]CK Ermelo catch 060

Na de stamboek keuring mocht onze Catch ook nog op de Centrale keuring verschijnen in Ermelo. Een zeer mooie onvergetelijke dag was het. In haar groep werd ze als eerste geplaatst, en als kers op de taart uitgenodigd voor de kampioenskeuring ! Daar werd ze van alle paarden als vijfde geplaatst van de kampioenen van Gelderland ! Een lovende toelichting van de jury, met extra complimenten over haar achterbeengebruik. Enorm trots op het resultaat ! Ook voorlopig keur als predikaat erbij, dus nu is ze elitewaardig.

ARMANI.

armaniarmani 2

Op de foto’s hierboven Armani, de vader van Heart Catcher.

Het Z 2 dressuur debuut van Catch met Astrid Reinders in Noord-Sleen !

IMG_0987IMG_1196 - kopieIMG_1209IMG_1131

Op 23 september 2020 was het debuut in de sport, het doel was een winstpunt in het Z 2. Na veel training gezamenlijk met Astrid, besloten om te gaan, ze was er klaar voor, zo gezegd zo gegaan. En een winstpunt , dat is meer dan gelukt ! Twee proeven, maarliefst vier winstpunten én twee keer de eerste prijs ! Hoe gaaf is dat ! Ape trotse fokkers, en grote dank aan het geweldige rijden en trainen van Astrid. Dit is de derde merrie van onze eigen gefokte merries die Astrid naar het elite predikaat stuurt ! Catch in de sport, Kyrie in de Ibop, en Lela in de Eptm.