Ga terug

Venice. Drachtig van Mister Diamond voor 2021.

VENICE, Elite/Ibop/Dress. Geboortedatum;24 april 2002. Negro X Flemmingh X Notaris. Stokmaat 1.72

Venice is een merrie met een prachtig exterieur,een zeer fijn karakter en bewegen kan ze super! Ze is keur geworden door een geslaagde IBOP test af te leggen. Veulens Venice; 2016; Lela Stiek JCS. 2015; Kabaka Azis JCS. 2014; Jiray Da Braccio JCS. 2013; Indra Ilay JCS   2011  Guana Gunda. 2012 Hambo Dzjambo

Negro, de vader van Venice, ook wel genoemd de troonopvolger van Ferro, nu keur én preferent in het rijtje der allergrootsten. Een passende bekroning voor deze zwarte kroonprins. Negro heeft bewezen zijn goede en sterke eigenschappen nadrukkelijk en rechtstreeks via zijn dochters door te geven. Zijn nog jonge nageslacht maakt in grote getale (inter)nationale doorbraak en furore. Een klein groot voorbeeld niemand minder dan de dubbel olympisch goud winnaar Valegro.

Flemmingh, de vader van de moeder van Venice, staat te boek als vader van o.a Krack C en Lingh, een zeer lange lijst ster en keur merries, een begrip in de fokkerij ! deze moeder gaf drie kinderen,”eén keurdochter en ze is overleden bij de geboorte van haar derde veulen, ook is het veulen toen overleden. Ze was geklasseerd in de klasse M-2 dressuur.

venice venice2

venice3 venice4

Venice op de foto met haar eerste nakomeling V. Santano verkocht op elite veiling Borculo.

venice5

Dochter van Venice ( geboren 2009) V.Santano als 3-jarige in 2012, PROK en sport goedgekeurd.

Hengst Negro

venice6 venice7

Foto’s van de keurhengst Negro, de vader van Venice.