Ga terug

Viola. Drachtig van Mister Diamond voor 2023.

Viola Negro X Krack C. Geboren 3 mei 2002.Elite/sport dressuur(Z2). Stomaat 1.67. Fijne merrie in de omgang met erg sterk achterbeen. Sinds haar zesde jaar in ons bezit. Aangekocht op karakter en beweging. Kan heerlijk los door het lijf bewegen met luxe bloederige uitstraling en bouw. Viola liep in een periode van acht maanden naar het Z-2 dressuur !  Veulens Viola; 2017 Milione Marron JCS 2016 Lukiano Stanzor JCS 2010 Flash Black 2011 Gigi Valentina 2012 Hot Spot 2015 Kyrie Eleison JCS 

Vader Negro, ook wel genoemd; De troonopvolger van Ferro, nu keur én pref in het rijtje der allergrootsten. Een passende bekroning voor deze zwarte kroonprins. Negro heeft bewezen zijn goede en sterke eigenschappen nadrukkelijk rechtstreeks via zijn dochters door te geven. Zijn nog jonge nageslacht maakt in grote getale (inter)nationale doorbraak en furore, een klein groot voorbeeld is het toptalent en dubbel olympisch goud winnaar Valegro !

Volle broer van Viola, Corneé werd in de EFS-sportpaardenveiling voor een recordbedrag geveild, de moeder van Viola, Ritme(V.Krack C), is helaas op jonge leeftijd overleden. Haar kinderen typeren zich door over veel ‘tritt’te beschikken.

Krack C, de vader van Viola’s moeder is de vader van maarliefst dertien goedgekeurde zonen en zeer veel goedgekeurde kleinzonen. ook zijn de merries vaak kampioen op keuringen en scoren de nakomelingen in grote getale zeer goed op de PAVO-Cup.

viola4

viola5

viola3

viola2

viola1

viola

Hengst Negro

negro1 negro2

Foto’s van de keur/pref hengst Negro, de vader van Viola.

Volle broer Viola! Cornee V. Negro.

broer1

Op de foto de volle broer van Viola, genaamd Cornee. Verkocht voor een recordbedrag op de EFS Sportpaardenveiling in juli 2010.

Gigi Valentina. Elite dochter van Viola.

Gigi1 gigi2

De eerste dochter van Viola door ons gefokt is een Elite merrie geworden, Gigi Valentina V. Voice. Tevens Pavo-Cup topper in 2015.