Ga terug

Faye Fidelia. Keur/Ibop/Springen

fayefidelia fayefidelia1

Het merrieveulen van Samorka is een zeer luxe type met ontzettend veel ras en uitstraling,een zeer fijn hoofd,prachtige lange hals,fijne hoofd/hals verbinding, met een mooi oog.  De combinatie Astrello(V.Casantos) X Cavalier is helemaal geworden wat we hoopten. De bewegingen zijn erg goed en de galop heeft zeer veel lichtvoetigheid,sprong en kracht. De verwachtingen voor de toekomst van Faye Fidelia Morka zijn groot. Op de 3 foto’s is Faye slechts 1 dag jong!

fayefidelia2 fayefidelia3

Faye Fidelia is op de draffoto precies 2 maandjes jong! Ze groeit als kool en ontwikkelt zich fantastisch!

Faye Fidelia Morka 2,5 jaar!

fayefidelia4 fayefidelia5 fayefidelia6

fayefidelia7   fayefidelia10 fayefidelia11

Op de bovenstaande zes foto’s is Faye 2,5 jaar jong ! Ze is hier met haar eigenaren Fam. Jakobs bij ons op stal op bezoek om haar eerste sprongen te proberen ! We zijn erg onder de indruk van haar kunnen en haar natuurlijke aanleg met enorm veel vermogen ! Een grote royale merrie met body en uistraling, we zijn enorm trots op de dochter van onze Samorka.

 

Faye Fidelia Morka op de keuring! Stermerrie !

fayefidelia12 fayefidelia13 fayefidelia14

fayefidelia15 fayefidelia16 fayefidelia17

Op de bovenstaande foto de dochter van onze Samorka op de stamboekopname in Bronneger op 8 juli 2013 ! Zij is ster verklaard met mooie punten, en een mooie stokmaat van 1.70 !

Faye Fidelia Morka op de centrale keuring 2013!

fayefidelia18 fayefidelia19 fayefidelia20

fayefidelia21 fayefidelia22 fayefidelia23

Op de centrale keuring in 2013 mocht Faye weer aan de start verschijnen ! We hebben het weer op foto vast kunnen leggen.  Op basis van haar geweldige optreden op die dag heeft ze tevens het Voorlopig Keurschap in haar zak kunnen steken, nu dus Ster én voorlopig keur merrie ! Trots zijn we op deze nakomeling uit onze Samorka !