Ga terug

First Lady. Elite/Sport/Springen

Het eerste merrieveulen van 2010 is een merrie uit de combinatie Advance X Nirvana V. Wellington. Een hoogbenige merrie met een goed springmodel en een  zeer goede gallopade,die nu al makkelijk schakelt in de galop wat zo wenselijk is in de springsport. Ze beschikt over veel uitstraling en is langgelijnd.

firstlady1 firstlady2

firstlady3 firstlady4

First Lady ontwikkeld zich als een echte springer,een mooie merrie met zeer veel uitstraling,heerlijk los door het lijf met zeer fijne galop. Haar lichaam is sterk gebouwd en haar beenwerk is uitmuntend, Op de foto’s nu 4,5 week jong!

First Lady 1 jaar!

firstlady6 firstlady7

Op bezoek bij First Lady bij Jacqueline en Martijn  ! Haar trotse eigenaren ! Wij hebben vanzelfsprekend foto’s gemaakt.

firstlady8 firstlady9

firstlady10 firstlady11

First lady is hier op 2,5 jarige leeftijd bij ons op stal op bezoek om op verzoek van haar eigenaren bij ons als fokkers en trainers de eerste sprongen te oefenen, een bijzonder bezoek om zo het veulen wat wegging terug te zien als een paard ! We hebben gebruik gemaakt van deze gelegenheid om haar op de foto te zetten. First lady lijkt over veel vermogen te beschikken, en een prachtig exterieur ! Tevens heeft ze het PROK predikaat nu op 2,5 jaar van het KWPN.

Nirvana

firstlady12 firstlady13

De moeder van First Lady, Nirvana(Ster,Zspr.) is verhuisd naar een andere hobbyfokker en zet haar carriere daar verder als fokmerrie.

First Lady op de keuring ! Stermerrie !

firstlady14 firstlady15 firstlady16 firstlady17

Op de bovenstaande foto’s de door ons gefokte First Lady op de stamboekkeuring in Bronneger op 8 juli 2013 ! Zij mocht het sterpredikaat in ontvangst nemen ! Later op 24 juli op de Centrale keuring  kreeg ze tevens het voorlopig keur predikaat !