Ga terug

Flash Black. Z2 Dressuur.

Het eerste veulen van 2010 is Flash Black,een zwarte hengst uit de combinatie Voice(De Niro X Rohdiamant) en Viola(Negro X Krack C) Hij is luxe gebouwd staat prachtig in het dressuurmodel en heeft alles mee,de kleur,type en uitstraling. In beweging gaat hij zeer goed van de grond  met veel schwung en goed bergopwaarts. We zijn trots dat Viola ons zo een prachtig veulen heeft gegeven en verwachten veel van Flash Black in de toekomst.

flashblack1 flashblack2

flashblack3 flashblack4

Op deze foto’s is onze zwarte parel 14 dagen jong!

flashblack5 flashblack6

Even weer een nieuwe fotosessie van onze nakomeling van Viola,Flash Black! Hij word steeds mooier en ontwikkeld zich super ! Op de foto’s is hij nu ongeveer 7 weken jong.

flashblack7 flashblack8

Flash Black 2 Jaar!

flashblack9 flashblack10

Flash Black 3 jaar!

flashblack11 flashblack12 flashblack13 flashblack14 flashblack15 flashblack16 flashblack17 flashblack18

Flash Black V. Voice, op de bovenstaande 10 foto’s 3 jaar,  de nakomeling van onze Viola Keur/Sport/Z2 dress V. Negro ! We waren uitgenodigd door zijn eigenaresse Aniek Schraa om hem eens onder het zadel te komen bekijken, en we hebben het fototoestel meegenomen ! Fantastisch heeft Flash zich ontwikkelt, hij is net een maand zadelmak en laat zich fantatisch rijden, diep onder de indruk zijn we, zo ontzettend mooi is hij. Ook zijn karakter is geweldig, hij is nog steeds hengst en superbraaf ! Aniek gaat hem rustig aan opleiden voor de sport en we gaan dit duo zeker volgen !

Flash Black 4 jaar!

flashblack19 flashblack20

Op de bovenste twee foto’s is Flash 4 jaar, op concours ! Hij loopt de sterren van de hemel. Een echte zwarte parel die het ver gaat schoppen in de sport.