Ga terug

Gigi Valentina

Het eerste veulen van 2011 is Gigi Valentina een zwarte merrie, geboren op valentijnsdag, uit de combinatie Voice(De Niro X Rohdiamant) en Viola(Negro X Krack C) Zij is luxe gebouwd en heeft zeer veel uitstraling ! Een heel fijn hoofdje met een zeer mooie hoofd/hals verbinding. Ze staat prachtig in het dressuurmodel en kan zeer goed van de grond ! We zijn erg trots op onze Gigi Valentina ! Op de foto’s is ze 1 dag jong. Op het filmpje slechts 4 dagen jong !

gigi1 gigi2 gigi3 gigi4 gigi5 gigi6 gigi7

Gigia 2 weken jong!

gigi8 gigi10

Gigi Valentina is enorm gegroeid in 2 weken tijd, ze ontwikkeld zich enorm goed en word al een echte dame ! Trots in haar bewegingen en haar karakter !

gigi11

Gigi 6 weken jong!

gigi12 gigi123

Gigi Valentina 3 maand jong!

gigi14 gigi15

Gister nieuwe foto’s gemaakt van Gigi, ze is nu 3 maandjes jong en is enorm gegroeid, ze is een echte showdame met uitmuntende bewegingen, veel tact, houding en souplesse met veel veer!

Gigi 4 maand!

gigi16 gigi17

Gigi 3 jaar! Ster en PROK!

gigi18 gigi19

Als drie jarige merrie liep Gigi Valentina een geslaagde Ibop test dressuur en behaalde maarliefst 80 punten ! Ze werd hiermee ruimschoots ster en heeft tevens haar PROK predikaat op zak. De bovenstaande foto’s laten zien dat ze zich prachtig heeft ontwikkeld.

Gigi 4 jaar en Elite!

gigi20

Op de centrale keuring van 2015  in Zeeland loopt Gigi met gemak naar het Elite predikaat ! Tevens heeft ze zich met haar amazone geplaatst voor de halve finale van de Pavo-Cup met maarliefst 81 punten !