Ga terug

Guillermo

Guillermo, een hengstveulen uit de combinatie Cadans M X Tolando. De eerste jaargang veulens van Cadans M, we hadden er hoge verwachtingen van in combinatie met onze Zinnia, en deze zijn méér dan uitgekomen.  Een hengstveulen met veel maat, uitstraling, en mooi sterk en luxe beenwerk. Hij kan erg goed marcheren en heeft een goed gebruik van zowel voor als achterbeen. een sterke draf, erg goed de bergop, en een fantastische galop. Guillermo is een veulen met erg veel kracht, omhuld in een atletisch en langgelijnd lichaam. Op bovenstaande foto’s is Guillermo 1 dag jong ! Op het onderstaande filmpje is Guillermo 8 dagen jong. Op het tweede filmpje 4 weken jong.

gui1 gui2

Guillermo 5 dagen!

gui3 gui4 gui5 gui6 gui7 gui8

Onze Guillermo is op de bovenstaande 6 foto’s 5 dagen jong. Hij kan enorm goed bewegen en het gaat hem erg gemakkelijk af, ook is hij super cool in zijn hoofd, en óntzettend lief !

Guillermo 3 weken!

gui9 gui10 gui11 gui12 gui13 gui14

Guillermo is op de bovenste zes foto’s nu 3 weken jong en heeft zich super ontwikkelt ! Hij rijst in de draf altijd de bergop, galop gaat hem ook erg gemakkelijk af, springt goed omhoog van de grond,  en stappen doet hij met zeer veel tact.

Guillermo 4 weken!

gui15 gui16

gui17 gui18

Guillermo 8 weken!

gui19

Op de bovenste vier foto’s is ons Guilltje 8 weken jong. Hij heeft veel tritt en veer in de benen, we zijn trots op hem !

Guiltje ruim 3 maanden!

gui21 gui22

Guillermo nu ruim 3 maanden, hij is net een toverbal, hij verandert van bruin,  naar diep donkerbruin, net als zijn moeder ! Het blijft een bewegingswondertje !

Guillermo 2 jaar!

gui23

Op deze foto is Guillermo 2 jaar, deze foto hebben wij gemaakt tijdens een bezoek bij zijn eigenaren op stal in Belgie. Krachtige hengst met veel uitstraling !