Ga terug

Hambo Dzjambo

Geboren op 4 april 2012, een gitzwart hengstveulen uit de combinatie Voice X Negro. Zijn naam is Hambo Dzjambo, een zoon van onze Venice(keur V.Negro) We wisten  een beetje zeker dat deze combinatie goed moest kunnen lopen aangezien we twee keer eerder bij Viola(V.Negro) de combinatie met Voice hadden gedaan. Deze foto’s zijn vanmiddag gemaakt, nu is hij slechts anderhalve dag jong ! Bewegen gaat hem met speels gemak af, hij swingt en heeft een zéér goed achterbeen, veel uitstraling,hoogbenig en houding, kortom, een veulen wat klopt ! Ook is het echt een hengst om te zien, krachtig en veel maat.

hambo1 hambo2

Op het bovenstaande filmpje is Hambo Dzjambo 7 dagen jong ! Turn up the speakers !

hambo3 hambo4

Hambo Dzjambo 7 dagen!

hambo5  hambo7 hambo8

Op de bovenstaande foto’s is onze Dzjambo 7 dagen jong ! Een stoere verschijning !

Hambo Dzjambo voor het eerst in de wei!

hambo9 hambo10

hambo11 hambo12

Voor Dzjambo een spannende dag, 12 dagen jong en voor het eerst mee in de kudde, in de groene weide ! Rennen, vliegen en spelen !

Hambo Dzjambo 2 maand!

 

hambo13 hambo14

hambo15 hambo16

Hambo Dzjambo, twee maanden alweer, en wat is het een stoere man !

Hambo Dzjambo 3.5 maand!

hambo17 hambo18

hambo21 hambo22

Op de bovenstaande vier foto’s is onze Dzjambo ruim 3,5 maand alweer, elke pas die hij zet is raak, we zijn erg trots op hem. Ook is de liefde tussen Hambo Dzjambo en Heart Catcher erg serieus, ze zijn onafscheidelijk, en daar hebben we een mooie foto van zij aan zij dit mooie zwarte duo in draf !