Ga terug

Hands Up. – Overleden

Op 24 maart 2012 is Hands Up Geboren, en op 15 mei na een ernstig ziek zijn overleden, een zoon van de bewezen United uit onze Jimona die de predikaten elite/sport dressuur draagt. Wat betreft bewezen van beide kanten is Hands Up genetisch een veulen met een zeer hoge verwachtingswaarde, foktechnisch gebasseerd op feiten en waarheden. Zijn bouw is sterk en langgelijnd, het beenwerk is mooi fijn en tegelijkertijd sterk. Hands Up beschikt over een zeer mooi hoofd met uitstraling ! Op de eerste foto’s die hierbij staan is hij slechts elf uren jong, je ziet dat hij goed de bergop gaat en lichtvoetig is, een veulen die is geworden wat we hoopten !

Op het bovenstaande filmpje is Hands Up vijf weken jong.

hands1 hands2

hands3 hands4

Hands up 3 dagen jong!

hands5 hands6

Nu drie dagen jong , spelen en veel slapen ! Jimona en Hands up treffen het enorm met het weer, ze liggen s’middags heerlijk samen te zonnebaden ! Af en toe opstaan om een rondje te galoperen, puur genieten om er naar te kijken !

hands7 hands8 hands9 hands10 hands11 hands12

Nu 9 dagen jong, onze Hands Up, hij heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt, en is erg gegroeid. Een veulen met zeer veel zelfhouding en een mooi model !

hands13 hands14

Hands Up is hier nu 3 weekjes jong, hij loopt overdag nu met Jimona in de weide, en de rest van de kudde, hij vermaakt zich prima ! Ruimte om te rennen en te spelen !

Hands Up 5 weken jong!

hands15 hands16

hands17 hands18

Hands Up, of terwijl zijn naam hier op stal ‘Uppel’ groeit goed ! Hier even weer wat foto’s van hem, hij is op bovenstaande vier foto’s 5 weken jong.