Ga terug

Heart Catcher

Op 23 mei is onze Heart Catcher geboren, een zwart  merrieveulen uit onze Ultimo(V. Ferro) met als vader Armani, de jonge KWPN goedgekeurde zoon van United. Een veulen met een slimme kijk in de wereld, observeert goed en is lief van karakter. Ze beschikt over veel maat,  lange lijnen in haar bouw, en staat mooi in het dressuurmodel. Haar beenwerk is luxe en sterk, op deze eerste vijf foto’s is ze veertien uren jong, voor het eerst met moeders in de wei ! Op onderstaand filmpje is Catchie tien dagen jong.

heart1 heart2 heart3 heart4 heart5

Heart Catcher 4 dagen jong!

heart6 heart7

heart8 heart9

Onze Heart Catcher is op de bovenstaande vier foto’s vier dagen jong. Er is veel kwaliteit samengebracht in dit veulen, een moeder met Ferro als vader, en Armani die zijn moeder de volle zus is van niemand minder dan Parzival, genetisch dus olympisch gefokt van zowel vaders als moederskant. Bewegen doet beleven, en dat kan ze ! Het achterbeen gebruik is zeer goed , dit heeft ze van Ultimo(V. Ferro) duidelijk meegekregen, ook heeft ze veel houding in al haar gangen, goed de bergop, als ze gaat draven dan móét je even kijken, een echte hartendief !

Heart Catcher 10 dagen jong!

heart10 heart11 heart12 heart13 heart14

Voordat ons dametje vandaag in de weide ging even weer wat foto’s gemaakt !

Catchie vijf weken!

heart15 heart16 heart17

Heart Catcher loopt nu in de kudde, in de grote weide, en ze groeit enorm, vandaag even weer wat foto’s gemaakt, vijf weken jong is ze op bovenstaande drie foto’s.

Heart Catcher 2 maand!

heart18 heart19

heart20 heart21

Op de bovenstaande vier foto’s is Catchie 2 maand jong, ze is relaxed en cool in het karakter, kan sterk bewegen en volgt Hambo Dzjambo trouw als een echte liefdespartner ! Gelukkig hebben we deze liefde op de foto kunnen vastleggen ! Ons zwarte duo samen in draf…..

Heart Catcher 2.5 maand!

heart22 heart23 heart24

Foto’s zeggen meer dan woorden………………

Heart Catcher 3.5 maand!

heart25 heart26

heart27 heart28

Onze Catchie is op de bovenstaande vier foto’s ruim 3,5 maandjes jong !  Ze blijft een plaatje om te zien !

Heart Catcher 1 jaar!

heart29

Op deze foto is heart Catcher 1 jaar oud bij hun eigenaren in de weide. Deze foto hebben wij gemaakt tijdens een bezoek bij hun op stal. Nog steeds super bewegen !