Ga terug

Hot Spot

Geboren op 28 januari, het eerste veulen van 2012 ! Een donkerbruin hengstveulen met 4 gelijke witte sokken. Een veulen uit de combinatie I.P.S Bon Bravour(V.Painted Black X Chronos) uit onze Viola(NegroX Krack C) Hij beschikt over veel uitstraling en heeft een zeer fijn hoofdje met een prachtige hoofd/halsverbinding. Hij staat prachtig in het dressuurmodel met lange lijnen en mooi fijn beenwerk ! De bijstaande foto’s zijn van vanmiddag slechts 16 uurtjes jong! We zijn super trots op onze Hot Spot !

hot1 hot2

hot3 hot4

5 dagen jong!!

hot5 hot6

Het is ontzettend koud,min 4C. maar toch even heel kort met Viola en Hot Spot door de weide gewandeld, ook zeer vlug een paar foto’s gemaakt. Op de bijstaande foto’s is hij nu 5 dagen jong ! Enorm bewegen, veel veer, zeer mooi van bouw, goed de bergop en veel lossigheid in zijn lijf !

hot7 hot8

hot9 hot10

Op het bovenstaande filmpje is Hot Spot 25 dagen jong !

Spot 18 dagen!

hot11 hot12

hot13 hot14

Vandaag ging Spot met Viola voor het eerst naar buiten op ontdooide grond ! En nu kun je zijn draf pas écht zien ! Hij is nu 18 dagen jong !

Hot Spot 9 weken!

hot15 hot16

Wat gaat het toch snel, 9 weken jong, onze Spot is alweer een heel meneertje ! Hij heeft al de looks van een paard met veel body, ook beschikt hij over veel go en tritt in de benen.

Hot Spot vier maanden jong!

hot18 hot19 hot20 hot21 hot22

Hot Spot is op de bovenstaande vijf foto’s alweer vier maanden, en als hij draaft naast Viola kun je haar bijna niet meer zien, zo’n enorme body en maat heeft hij al !

Filmpje Hot Spot 1.5 jaar oud!