Ga terug

Iko Stan JCS

Hier is hij dan ! Voor het eerst naar buiten, nu twee dagen jong, onze Iko Stan, een veulen uit de combinatie Up to Date X Samorka(V.Keur,ster,prok V.Cavalier) We zijn erg trots en tevreden. Hij is langgelijnd, staat goed in het springmodel, kan extra draven, hij beschikt over veel bloeduitstraling met een opvallende gallopade. Een mooie hals met lengte, en een zeer fijn hoofdje, ook beschikt hij over ruim voldoende maat !

iko1 iko2

Op onderstaande film 10 dagen jong!

Op onderstaande film 7 weken jong!

iko3 iko4

Iko Stan 7 dagen jong!

iko5 iko6 iko7 iko8 iko9 iko10

Op de bovenstaande zes foto’s is Iko Stan 7 dagen jong ! Hij is afgelopen zaterdagavond op de hengstenshow geweest bij Tewis om te laten zien wat zijn vader Up to Date voor nafok geeft. Hij heeft zich daar super laten zien en ging als een echte macho door de baan. Voor die gelegenheid hadden we hem ingevlochten, daar ook geprobeerd te filmen maar het was daar in de binnenbak te donker. De vlechten hebben we laten zitten om hier bij huis foto’s te maken, en zie hier het resultaat ! Voor het eerst helemaal los in de rijbak, en ook even met Sam in de weide geweest, Iko Stan heeft genoten van de grote wijde wereld !!

Iko Stan JCS 5 weken!

iko13 iko14

Onze macho, Iko, en wat komt hij graag op de foto !

Iko Stan 7 weken!

 

iko15 iko16 iko17 iko18  iko20

Onze Iko Stan JCS is enorm gegroeid de laatste weken, goed zichtbaar is dat de beweging en het model uit de Morka stam flink is doorgegeven !

Iko Stan 12 weken!

iko21 iko22 iko23 iko24 iko25 iko26 iko27 iko28 iko29 iko30 iko31

Iko Stan!  Power, kracht,  voor én achter ! Enorm sterk en elastisch, een chique hengst met enorm veel uitstraling ! Op bovenstaande acht foto’s 12 weken jong !

Iko Stan 14 weken oud!

iko32 iko33 iko34 iko35 iko36 iko37

Iko groeit en ontwikkelt zich enorm ! Bewegen doet hij met veel gummy en gemak, dat hij familie is van Cidamorka en Citango is in zijn bewegingen zeer goed zichtbaar, ook de dressuurgenen zijn goed zichtbaar en goed verankerd.

Iko Stan ruim 4 maand

iko38 iko39

iko40 iko41

De naamgenoot van onze zoon, en opa, Iko Stan ! Een power boy ! Vier maand oud alweer ! Knapperd !